Венера Козметикс празнува 20-годишен юбилей с томбола с награди

Дистрибуторът на маркова парфюмерия „Венера Козметикс“ отбелязва своя 20-годишен юбилей с игра с награди. Компанията ще раздаде награди за над 4500 лева, сред които 3 ваучера на стойност 100 лева, 5 на стойност 50 лева, 10 – по 20 лева, 20 на стойност 10 лева и 30 ваучера за пазаруване на стойност от 5 лева.

Освен тях клиентите могат да спечелят и различни продукти от вносните колекции. В томболата участват клиентите, които  направят поръчка над 50 лева в магазина ни в Пловдив на бул. Марица 130 или онлайн на http://fragrances.bg/(за повече информация: http://fragrances.bg/index.php?route=information/information&information_id=12,) а всеки четвърти печели, съобщават от Венера Козметикс. Играта стартира от тази седмица и ще продължи до 30 ноември.

"Венера Козметикс" ООД е утвърден, водещ дистрибутор на световноизвестна оригинална маркова парфюмерия и козметика, и също така е една от най-старите парфюмерии в Пловдив. По-рано през годината фирмата стартира информационна кампания, която да информира потребителите, за вредата от ментетата и как да се предпазим от нелоялни търговци на фалшиви парфюми –  https://www.facebook.com/NeNaMentetata.

Вашият коментар