Волейболистките на Марица гостуват на Динамо Казан

Шампионките на България Марица (Пловдив) ще изиграят днес третата си среща от груповата фаза на Шампионската лига. Маричанки гостуват на руския Динамо – Ак Барс (Казан) в зала Санкт-Петербург в Казан, от 18:00 б.в.

Двата отбора се срещнаха и през сезон 2017-2018 при дебютното участие на маричанки в груповата фаза на Шампионската лига. Тогава Динамо спечели в Пловдив с 3:0 и с 3:1 в Казан.

В миналите мачове от Шампионската лига маричанки изиграха силен мач и взеха гейм на турския гранд Фенербахче Опе Истанбул загуба с 1:3 в Пловдив. Динамо победи с 3:1 Безие у дома. В класирането Фенербахче е лидер с 5 точки, Динамо е с четири, Безие с три, а Марица е без точка.

Жълто-сините участват в Шампионска лига, след като спечелиха за седми пореден път шампионската титла в България, а Динамо завърши на третото място в класирането.

Двата отбора се срещнаха и през сезон 2018-2019 в груповата фаза на Шампионската лига. Тогава Безие спечели с 3:0 във Франция, а Марица спечели с 3:1 в Пловдив и записа първата си историческа победа в групите на Шампионската лига.

Вашият коментар