Връчиха отличията в Digital Stars 2021 – Конкурсът за най-добри млади дигитални маркетолози на България

На 18 Ноември в Пловдив се проведе Церемонията по награждаване на отличните в  Digital Stars – Конкурсът за най-добри дигитални маркетолози на България.  За трета поредна година конкурсът се организира от Digital4Foundation и цели да открие и награди млади специалисти, които постигат високи резултати в сферата на онлайн маркетинга и рекламата.

Бляскавата гала вечер беше част от програмата на Годишната конференция Digital4Plovdiv и събра на едно място финалисти, жури и гости. Приятните емоции и вълнението в залата не липсваха и всички присъстващи бяха нетърпеливи да научат кои са отличените в тазгодишното издание на конкурса. Церемонията по награждаването беше излъчена и на живо, за да могат финалистите, които не успяха да присъстват в залата, също да споделят преживяването.

Кои млади специалисти спечелиха престижните отличия?

Тази година в Конкурсът за най-добри млади дигитални маркетолози на България отличия получиха млади специалисти в шест състезателни категории. Ето кои са те: 

  • Категория Платена Реклама – Мартин Вършев 
  • Категория Творчески Маркетинг – Станислав Славев 
  • Категория Електронна Търговия – Величка Йовова
  • Категория Видео Маркетинг – Кристиана Димитрова
  • Категория Дигитален ПР и Инфлуенс Маркетинг – Янис Якимов 
  • Автоматизация, Чат бот и Имейл Маркетинг – Траян Христов

Тези млади специалисти са успели да се отличат от конкуренцията, като са представили на експертното жури стойностни проекти и високи постигнати резултати. В състава на журито са включени едни от най-известните и утвърдени дигитални експерти у нас, които внимателно са прегледали и оценили всички кандидатури, за да достигнат до единодушно решение кои да бъдат следващите дигитални звезди на България. 

От екипа на Digital Stars споделят, че са щастливи, тъй като Конкурсът продължава да се развива и да привлича интереса на млади таланти в тази толкова перспективна сфера. След награждаването на 18 ноември, в алеята на славата на Digital Stars, вече блестят общо 22 млади дигитални звезди! 

Ако и вие искате да бъдете на тяхно място и да съпреживеете тази емоция, не пропускайте да се включите в следващото издание Digital Stars 2022, когато формата за кандидатстване бъде отворена! 

Вашият коментар