X-MAS FEST Kapana с първо издание и много коледни истории

Най- хубавото време в годината почуква на прага, а елховите венчета и цветни светлинки ни заливат с коледно настроение. Капанът винаги е бил място със свой собствен дух и точно сега- по Коледа, точно тук- в Капана ще е пак светло, празнично и вкусно.

Между 23-ти и 27-ми декември кварталът грейва в настроението на X-MAS FEST Капана- Craft Drinks and Food. Ул. „Константин Стоилов“ 22 ще приюти за няколко поредни дни цветни каравани, вагончета и мобилни барове.

Отбийте се под блещукащите лампички, приканващи минувачите, за да Ви поглезят с апетитна улична храна на ниво, с бутикови месни специалитети по домашни рецепти, занаятчийски натурални млечни деликатеси, традиционни разядки.

Тук ще стоплят пръстчетата и сетивата Ви с чаша ароматно греяно вино, атрактивни топли и студени коктейли, висококласни алкохолни напитки, над 100 вида уиски, интересни билкови шотове и зимни лимонади- все с поръска от коледен дух, усмивки и  празничен привкус.

Ще има още: стрийт-арт за празник на очите, музика за ушите, селфи зони, изненадващи коледни истории с пакостлив Santa Claus и куп забавни емоции.

За автора

Вашият коментар