Затварят улица „Авксентий Велешки“, три автобуса с нови маршрути

Движението на пътни превозни средства по ул. „Авксентий Велешки“ в участъка от ул. „Гладстон“ до ул. „Драган Цанков“ се спира тази вечер от 17:00 до 22 часа. Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Причина за временната организация  е тържественото отбелязване на Международния ден на музиката и началото на новия сезон на Опера Пловдив с празнична гала „Сърцето на Пучини, силата на Верди“, което ще се състои на открито пред Дома на културата „Борис Христов“.

Маршрутите  на автобусни линии  №1, 11 и 27 от вътрешноградския транспорт   се променят, както следва:

Линия №1 (АПК „Тракия” – кв. „Коматево”): от ул. „Васил Левски“ – наляво по бул. „Дунав“, надясно по бул. „Цар Борис III Обединител“, наляво по бул. „България“, надясно  по моста на Адата, бул. „Шести септември“, наляво по бул. „Източен“, надясно по бул. „Христо Ботев“, Бетонния мост и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока:  направо  по бул. „Христо Ботев”, наляво по бул. „Източен“, надясно по бул. „Шести септември“, наляво по моста на Адата, наляво по бул. „България“, надясно по бул. „Цар Борис III Обединител“ и по маршрута , утвърден с общинската транспортна схема.

Линия №11 (Биомашиностроене – Митница): направо по бул. „България“, надясно  по моста на Адата, надясно по бул. „Шести септември“, наляво по бул. „Източен“, надясно по бул. „Христо Ботев“, Бетонния мост и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: направо  по бул. „Христо Ботев”, наляво бул. „Източен“, надясно по бул. „Шести септември“, наляво по моста на „Адата“, наляво и направо по бул. „България“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Линия №27 (ЗХА „Родина” – кв. „Коматево”): от бул. „България“ – наляво по моста на Адата, надясно по бул. „Шести септември“, наляво по бул. „Източен“, направо по бул. „Христо Ботев“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: направо по бул. „Христо Ботев“, наляво по бул. „Източен“, надясно по бул. „Шести септември“ , наляво по моста на Адата, надясно по Рогошко шосе и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Шофьорите на автобусите са предупредени да спират на всички обозначени спирки по променените маршрути.

За автора

Вашият коментар