Онлайн хумор за изборите, докато чакаме резултатите

 На шегаджийски подбив са хванати политическите партии от хората в социалните мрежи. Основни герои са лидерите с водещи проценти от избирателския вот. Докато чакаме официалните резултати от гласуването, можем да се заситим от закачки. Колкото и да споделят хумор, на някои откровено им личи мъката зад усмивката.

Вижте и какво мисли актьорът Ованес Торосян за визията на изборните секции и какво е предложението на сценаристката на „Под прикритие“ Ваня Николова?

Дори вече публикациите във Фейсбук се разделят на оригинални и комерсиални. Вторите са в стил „музиката на Слави в парламента“, самотният Бойко, с когото никой не иска да прави коалиция и сърдитият Марешки, надявал се на по-голям процент от гласовете. Сред мненията има и доста пиперливи подмятания, които много ни се иска да ви ги покажем, ама може би не е редно. Острите умове на онлайн комедията не са пропуснали и ЦИК, РИК, ПИК и Ковид.

Режисьорката Габриела Минев е известна сред Фесйбук приятелите си със закачливи коментари на актуални теми от политиката или нейното ежедневие.
За автора

Вашият коментар