„Пеещи артисти 2“ гостуват на Античния театър

МАСКАРТ и АРГОС с гордост ни канят на един невероятно специален концерт-спектакъл. Проектът „Пеещи артисти 2“ ще гостува в Пловдив на 1.06.2023г от 20:00ч на сцената на Античен театър. Ако се чудите се какво всъщност представлява концерт-спектакъла „Пеещи артисти 2“,  ето какво значи той за артистите, които участват в него.

„Пеещи артисти 2“ е едно предизвикателство. Музикантите могат да играят на сцена, а актьорите да пеят. Това е нещо като авантюра, която неусетно се превръща в любов. Спектакълът изважда всички от зоната им на комфорт и ги поставя в ситуация, абсолютно нетипична за тях , всъщност точно това е интересното на спектакъла.

Не всеки от участниците е имал възможността в своя живот да е на сцена с толкова голям оркестър, но когато излязат на сцена и усетят мощта, силата и вибрацията на оркестър, дирижиран така виртуозно, те се пренасят на съвсем различно ниво. Музиката през погледа на актьора има съвсем различен изказ и посока.

„Пеещи артисти 2“ е една инициатива, която дава възможност да се осъществяват мисии и цели, а именно да  пазим жива българската памет, да обръщаме внимание на нашата история, да съживяваме части от българската култура, която по някакъв начин има опасност да бъде забравена. Особено предизвикателство е да работиш с някой, който е професионалист в областта си.

Музиката е нещо като душата на човек, можеш да ходиш в различни светове и то докато стоиш на едно място. Музиката е най-великото изкуство и най-бързо достига до душата на човек. Тя е начин на живот, начин на изразяване. Когато човек пее, той изразява своите чувства и ги предава на публиката.

Когато свършат думите идва музиката.

Какво друго остава да ви кажем , освен че Ви каним на 1 юни 2023г от 20:00 на сцената на Античен театър на „Пеещи артисти 2“. Билети може да закупите:

Билетна каса „МаскАрт“ в Дом на културата „Борис Христов“, в мрежите на Ивентим и Грабо.

Участие в незабравимата вечер ще вземат:

Дарин Ангелов, Мая Бежанска, Милица Божинова, Симеон Владов, Орлин Горанов, Петя Дикова, Тони Димитрова, Добрин Досев, Катерина Евро, Стефания Колева, Милена Маркова, Орлин Павлов, Люба Пашова, Койна Русева, Гергана Стоянова, Александра Сърчаджиева, Жаклин Таракчи, Николай Урумов, Маргарита Хранова, Даниел Цочев.

Специални гости на събитието ще са: Петя Буюклиева, Вили и Красимир Гюлемезови, Момчил Колев, Светослав Лобошки и Братя Мангасарян.

За автора

Вашият коментар