Предай нататък: Да помогнем на Георги Пещерски да продължи да се радва на новородената си дъщеря

36-годишният Георги Пещерски има нужда от нашата финансова подкрепа, за да продължи да живее и да се радва на семейството си и своята 6-месечна дъщеричка. Нека помогнем!

Здравейте, мили хора! Казвам се Георги Пещерски, на 36 години и съм диaгностициран с остра лимфобластна левкемия. Обръщам се към Вас с молба за помощ в събирането на средства за лечението ми в Турция. Истината, е че никой не е подготвен за това и никой не вярва, че ще има нужда от помощ, но ето, че сега аз изпращам моя зов към вас. Преди 6 месеца се роди нашата прекрасна дъщеря Мария, но щастието ни беше застигнато от тежката диагноза.

Всичко започна април 2023г., когато се разболях, но за мен това беше просто поредния вирус. Времето минаваше, а аз се чувствах все по-зле – отпадналост, главоболие, болки в ставите, за 10 дена свалих 20 кг. Всички тези симптоми ме принудиха да се консултирам с лекар. Бях приет в хематологичното отделение във ВМИ гр.Пловдив. След направените кръвни изследвания, се установи, че имам по-сериозен проблем. Беше ми взета биопсия и изпратена в СБАЛХЗ гр.София.

Последваха най-дългите и мъчителни 21 дни, в които всеки ден се молехме резултатите да са добри и всичко да е просто една огромна грешка. След 21 дни чакане, диагнозата се потвърди – лимфобластна левкемия. Заминахме за Турция, където да потърсим второ мнение. На следващия ден вече бяхме в болница GAZIOSMANPASHA гр.Истанбул. Повториха всички изследвания и след по-малко от 36 часа, резултатите бяха излезнали, а диагнозата потвърдена.

В момента предложената схема на лечение е 5 курса химиотерапия, която в зависимост от това как организма ми понесе, може да бъде коригирана. По първоначална информация престоя ми в болницата ще бъде около 2 месеца.

За съжаление, сумата за лечението е непосилна за нашето семейство и въпреки огромната помощ от семейството и приятелите ни, имаме нужда от Вашата помощ. Офертата за лечението ми към момента е 100 000 евро. Вече платихме на болницата първа вноска, но с нея се изчерпаха всичките ни спестявания. Затова ви молим за вашата помощ и подкрепа в събирането на средства за лечението ми.

Вярваме, че заедно може да се справим и съберем необходимата сума. Начините, чрез които можете да ме подкрепите, са:

През Платформата за дарения и каузи Павел Андреев. Директен линк към кампанията „Заедно за Георги Пещерски

По банков път: IBAN: IBAN: BG82STSA93000017273344 Титуляр / Account holder: Георги Пещерски / Georgi Pestherski BIC/SWIFT: STSABGSF PayPal: georgi.peshterski87@gmail.com

Да споделите публикацията, за да достигне до повече хора.

Благодаря на всички, които ще лишат себе си, децата си и семейството си, за да помогнат на нашето да остане цяло и аз да бъда пълноценен баща и съпруг. Благодаря Ви от сърце, че сте до нас!

За автора

Вашият коментар