Танцово студио Magnifique с благотворителен бал за „Нощ на ангелите“

В деня на танцовото изкуство танцово студио Magnifique ще представи пролетен благотворителен бал, а 30% от събраните средства ще отидат в подкрепа на организация „Нощ на ангелите“. Балът ще се проведе на 29 април от 20:30 ч., на открита сцена на басейна, в хотел SPS. Ще включва разнообразна концертна програма с танцови, музикални и вокални изпълнения, както и няколко специални изненади. Ще има кратък търг в подкрепа на каузата. Програмата ще завърши с коктейл под звездите, в който всички гости ще имат възможност да се докоснат до артистите.

„Благодарни сме и имаме честта да ни подкрепят професионални артисти в различни сфери на изкуството, както и на нашите партньори – хотел SPS – домакин на събитието, Cue Rentall, които ще се погрижат за изграждане, осветление и озвучаване на сцената; Кулинарна лаборатория – ще подготвят коктейла и кетъринга; Лукс декор – ще се погрижат за прекрасната украса; Опера Пловдив – които предоставиха част от сценичните костюми; и още НУМТИ „Добрин Петков“, ателие Меравел, Bella Beauty – Изабела Босева“, казва Нора Маршаха – ръководител на студиото, като допълва, че денят на танцовото изкуство е много специален за нея и възпитаниците ѝ и няма по-подходящ ден от този, в който красота и доброта да се съчетаят по един съвършен начин.

Студиото се води от вдъхновението подкрепа от деца за деца. В събитието се включват възпитаници на DS Magnifique, балетни артисти от ДО Пловдив, ученици от балетните и музикални специалности към НУМТИ „Добрин Петков“, Стилиян Дерменджиев (цигулка), Ралица Ботева (клавир), Нора Маршаха (хореография и танц).

„Личният пример е много важен за нас. За първи път ученици и преподаватели от Dance studio Magnifique ще бъдат на една сцена в името на каузата. Искаме да научим децата да бъдат съпричастни, да си помагат, да работят в екип и да са сплотени. Какво по-хубаво нещо от това да знаят, че чрез това, което обичат да правят най-много, могат да помогнат. Искаме това събитие да се наложи като традиция, защото децата са нашето най-голямо богатство и бихме искали да помагаме на тези от тях, които имат нужда от подкрепа. Мисията на изкуството не е само да забавлява, но и да дарява“, заключва тя.

Билетите все още са налични в мрежата на Eventim и в студиото в хотел SPS, ет. 3 (работно време: понеделник до петък от 17:00 до 20:30 ч.)

За автора

Вашият коментар