Open Studen Fest 2011 – Пловдив

На 4 април започна записването за предварителния кастинг за конкурса Мис и Мистър Академика – Open Student Fest ‘2011. Фестивалът на студентите в Пловдив ще се проведе за четвърта поредна година и е под наслов „Студентите за Пловдив“. Той се организира от всичките 8 студентски съвети на университетите в Пловдив и се очертава като едно от най-значимите събития за месец май. Миналата година фестивалът изпълни до край трибуните на „Античния театър“ в борбата на най-красивите студенти на Пловдив.

Целта на събитието е да събере всички студенти в различни културни, еко и спортни мероприятия в рамките на три дни (16-18 май).

Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство, Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”, Аграрен университет – Пловдив, Медицински университет – Пловдив, Университет по хранителни технологии – Пловдив, Технически университет – София – филиал Пловдив, Европейски колеж по икономика и управление – Пловдив и Колеж по икономика и администрация – Пловдив със съдействието на Общтина Пловдив и Областна Администрация Пловдив, за четвърта поредна година организират студентски фестивал „OPEN STUDENT FEST 2011”.

 

 

Ако желаете да се запишете за участие, може да го направите във вашия студентски съвет в университета, в който учите или да изберете по-лесния вариант, като пуснете заявление през сайта. ПУ „Паисий Хилендарски“ приема заявления в стая номер 104 Студентски съвет – ректорат.
Предварителният кастинг ще се проведе на 27 и 28 април в клуб Хистерия. Избраните участници ще представляват своя университет на големия конкурс Мис и Мистър Академика – OPEN STUDENT FEST 2011 на 18 май в Античен театър Пловдив.
Крайният срок за записвания е 20 април.
Очаквайте пълната програма на събитията.

mediacafe.bg