9 Аcademy даде старт на записванията за сезон 3

След два успешни сезона 9 Academy продължава с третото си издание. И в този сезон на 9 Academy експерти и опитни специалисти от бизнес сектора ще споделят своите знания, умения и опит с 50 мотивирани и целеустремени участници, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.

Уникалното в идеята на бизнес академията е, че в центъра на обучителния процес са участниците. Всички модули, обучения, обучители и допълнителни активности са съобразени с нуждите на групата, както и с това до колко релевантни са те спрямо обучителните цели, които всеки един от тях си е поставил.

Всеки, преминал през програмата на 9 Academy, натрупва знания и придобива умения в 9 модула, а именно Предприемачество, Маркетинг, Финанси и счетоводство, HR, Правни въпроси, НПО, PR, Digital/ IT, Продажби. И в този сезон на Академията ще бъде включена и програмата за личностно развитие, която беше изключително полезна и интересна за участниците в предишния сезон.

В Сезон 3 участниците ще имат шанс да се срещнат и с първия международен обучител в рамките на 9 Academy. Очакват се и срещи с още нови представители на бизнеса, както и възможности да получат индивидуално менторство за свои проекти.

Сезон 3 на 9 Аcademy ще започне в началото на ноември 2015 г. и ще приключи в края на април 2016. Планирани са по 2 вечерни обучения всяка седмица, с начален час 19:00 ч. Участниците ще бъдат ангажирани и в 2 от съботите на всеки месец.

Повече информация можете да намерите ТУК

Краен срок: 30 септември.

9 Academy се организира от Фондация „ДЕВЕТ“, фондация, чиято основна цел е подпомагане на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.

 

Вашият коментар