Акция облече дървета с якета (СНИМКИ)

"Не съм изгубен !" дарява якета на нуждаещи се

Вчера дъветата от столичният бул. "Витоша" осъмнаха облечени. Якетата по тях са в търсене на техния следващ собственик, нуждаещ се от тях. Зад различната акция стоят хората от HiddenCash Sofia.

Върху всяко яке има закачено послание: "Не съм изгубен" и пояснение, че инициативата е акция за помощ на бездомниците в зимния студ.

"С акцията "Не съм изгубен!" искаме да напомним, че в моментите, в които ние сме на топло вкъщи, за някои хора "вкъщи" са софийските улици, а както знаем, там отопление липсва. Вероятно в гардероба на всеки от вас има поне по едно топло яке, шапка или шал, а някъде там има човек, който искрено би им се зарадвал. Можем ли да се обединим и заедно да помогнем на хората в беда? Ние от HiddenCash Sofia вярваме, че на Коледа стават чудеса, а още повече вярваме, че и ние самите можем да бъдем такива!", пишат инициаторите в тяхната facebook страничка.

“Вероятно в гардероба на всеки от вас има поне едно топло яке, шапка или шал, а някъде там има човек, който искрено би им се зарадвал", добавят те, а вече десетки хора се интересуват как могат да се включат със свои дрехи, които не носят.

Вашият коментар