Кой сега е номер едно…

20-годишната студентка в частния университет DePaul – Невена Чалова, бе обявена за най-красивата българка в САЩ на пищна церемония в "Метрополитън Павилън" в Ню Йорк, съобщи сайтът www.bgworld.net.

Брюнетката е втората носителка на короната "Мис Българка в САЩ'', след като през 2012 г. с приза се закичи Росица Стефанова и тогава тя остана в историята като първата носителка на титлата.

Къдрокосата чаровница специално пристигна от България, за да предаде короната на Чалова. Журито, в което взеха участие "Мистър България 2009" Мартин Мартинов, актьорът от Холивуд Антон Касабов, четвъртата по красота в САЩ  Лаура Чуканов и др., класира на второ място Елена Коларова от Бостън, която се представи с моден етюд, а третото зае Силвия Тасева, възпитаничка на Нешка Робева.

Последната изправи на крака публиката с уникално съчетание по художествена гимнастика и безапелационно спечели още един приз – "Най-добър талант". "Самичка подготвих хореографията, тренирах всеки ден и съм поласкана и невероятно очарована от публиката, която стана на крака, оценявайки моите усилия, сподели Силвия Тасева след конкурса.

Освен с невинна усмивка и стройно тяло, Невена Чалова, която е родом от Хисаря, очарова журито с прочувствено изпълнение на народна песен и впечатли публиката с влечението си към екстремни спортове като парашутизма. Победителката ще отдъхва седмица в Пловдив и още една на Черноморието, осигурени от спонсори. Конкурсът прерасна в емиционално парти до 6 ч. сутринта в нюйорски клуб.

nvenachalova

 

 

 

Вашият коментар