Ново място за настолни игри, coworking, готини събития и айляк в Пловдив

Нашият любим град под тепетата вече може да се похвали с ново свежарско място за настолни игри и разнообразни събития. Клуб Meeple People е реализирана мечта на четирима ентусиасти, които обединяват сили в създаването и развитието на мястото като пресечна точка за интересите на всички привърженици на настолните игри.

Едва ли е новост за някой, че настолните игри претърпяха истински бум през последните години. Именно това е водещо в създаването на Meeple People като място, което отговаря на нуждите на привържениците на хобито – удобни маси, колекция от настолни игри и специализирани събития. Можете да последвате страницата Meeple People във Facebook, където да сте в течение с всички предстоящи инициативи.

Още с отварянето си, клубът събра интерес от много хора на различна възраст, затвърждавайки позицията, че настолните игри действително сплотяват и социализират. Десетки вече се докоснаха до комфорта на заведението и множеството интересни заглавия от библиотеката на клуба.

Разбира се, клуб Meeple People организира и събития, които не са стриктно свързани с настолни игри. Момчетата от екипа вече са реализирали няколко супер забавни рождени дни и вече готвят изненади за бъдещи събития.

Част от чара на мястото идва не просто от възможността там да се играят настолни игри, а и от богата селекция крафт бири, които се предлагат в менюто. Освен за любителите на бирата, собствениците са се погрижили с лимонади, омагьосващо кафе и ароматни чайове, които ще накарат дори най-взискателните да се върнат за още. От Meeple People се гордеят и с факта, че са единственото заведение в Пловдив, където се предлага запленителната медовина на Meadly.

Meeple People е едно от колоритните заведения в Пловдив. Това личи още отвън, преди човек да е имал досег с невероятната атмосфера вътре. Според основателите на мястото, целта е всеки да се забавлява, да се запознае с нови интересни хора и да се чувства добре дошъл там по всяко време.

Клуб за настолни игри Meeple People работи 7 дни в седмицата готов е да ви посрещне на бул. Цар Борис III Обединител 52, където ще ви предложи интересни игри, напитка и добра компания!

За автора

Вашият коментар