Обявяват конкурс с послание „Да се обичаме разумно, за да опазим любовта!“

Община Пловдив и Центъра за превенция на ХИВ/СПИН обявяват за учениците от всички общински и държавни училища конкурс за литературна творба и рисунка с послание до всички граждани на Община Пловдив ”Да се обичаме разумно, за да опазим любовта!”.

Той е във връзка с различни дейности по Местен обществен комитет за превенция и контрол на ХИВ/СПИН и сексуално предавани инфекции по Програма “Превенция и контрол на ХИВ/СПИН и СПИ” за Община Пловдив и мотото на АНТИСПИН кампанията тази година “Да задържим ХИВ в светлината на прожекторите”.

Творбите от конкурса трябва да са свързани тематично с борба със СПИН и с посланието на конкурса. Всички участващи творби ще са част от изложба и ще се ползват за проекти при изготвянето на информационни материали със съгласието на авторите.

Крайна дата за предаване на творбите – 17.11.2014г.

Литературните творби трябва да са дълги до 3 печатни страници, размер А4. Рисунките трябва да са с размер 30 см на 50 см. Материалите за изработка са по избор.

Възрастовите групи са 7 г.-10 г.,11 г.-14 г.,15 г.-19 г. От всяка възрастова група ще бъдат излъчени по една първа награда за литературна творба и по една първа награда за рисунка.  

Творбите ще бъдат приемани в Отдел ”Образование” на Община Пловдив, на адрес: гр.Пловдив, ул.”Цариброд” №1, ет.3, стая 4 – техн.сътрудник-деловодител –за конкурса ”Да се обичаме разумно, за да опазим любовта” до 17,00 ч. на 17.11.2014 г.

Комисията ще номинира най-добрите 3 литературни творби по една от всяка възрастова група и 3 рисунки по една от всяка възрастова група до 28.11.2014г., като авторите им ще бъдат наградени с предметни награди.

Вашият коментар