Остават няколко дни до Winter Art Fest 2015

Практически тренинги по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, вокално обучение, танци, творческо писане, драматургия, комуникационни и презентационни умения и още и още…. Това очаква участниците, записали се за  Winter Art Fest 2015 , който стартира тази събота, 31-ви януари във Велинград.

Всички събития, включени в програмата на фестивала, ще бъдат ръководени от най-утвърдените и опитни професионалисти и педагози и подходящи както за любители, студенти и професионалисти, така и за онези, които тепърва решават да направят първата си крачка в заниманията с изкуство.

Участниците в четиридневния фестивал ще могат да посещават от сутрин до вечер уъркшопи в съответните сфери. В програмата на Winter Art Fest 2015 са включени 15 уъркшопа за младежи и възрастни и 5 уъркшопа за деца под 14 години. Всеки от тях е с продължителност по три занятия.

Мисията на Фестивала е утвърждаване и развитие на практиките за периодичен професионален тренинг както на любителите и кандидат-студентите, така и на студентите и професионалистите в сферата на изкуството.

Гледайте едно кратко видео от миналогодишното издание на Фестивала, което, разбира се, няма как да предаде в цялост прекрасната атмосфера на Winter Art Fest.

Вашият коментар