Последното издание за тази година на Вечери за наивници в Пловдив

Във „Вечери на наивници“ хора разказват за провалите им, които са ги направили по-силни по пътя към успеха

Дойде време за последното издание за тази година на Вечери за наивници в Пловдив

Предстои четвъртото издание на Вечери за наивници. То ще се състои на 28-ми, петък, отново в клуб Библиотеката и ще бъде посветено на хората, чието професионално развитие е свързано с пътуванията, сити туровете, интересните места и забележителности и средсвата за настаняване. Всички те развиват туризма по света и у нас. „Наивниците“ ще бъдат трима човека, предлагащи услуги, които зареждат хората с позитивни емоции и знания.

Те ще разкажат за трудностите, през които са преминали преди успеха и какво ги е мотивирало да се борят за постигането му. 

Аделина Калъпчиева e на 27 години и е заместник-председател на "Сдружение 365", което организира свободни пешеходни обиколки в София, Пловдив и Варна. Тя и екипът й, представят на чужденстранните туристи забележителностите на трите най-големи града в България. Родена в Пловдив, от малка учи чужди езици. Започва кариерата си като екскурзовод през 2012 г. Занимавала се е с обслужване на клиенти и превод на документи, има стаж и в сферата на човешките ресурси. Натрупала организаторски опит, през 2015 г. завършва магистърската си степен в специалност Организационно поведение и консултиране на организацията в Софийски университет "Св. Климент Охриски". Отличните й комуникативни умения й помагат при работата й с хора на различна възраст и националност. Обича да пътува и да чете детективски романи.

Милена Драганова е на 34 години от Пловдив и е мениджър в "ДАН Травел" ЕООД. Работи в сферата на туризма повече от 7 години. Началото на професионалната си кариера поставя в Лондон в GTA – Gullivers Travel Associated. Там тя трупа опит и знания, които спомагат за нейното професионално развитие. Работила е на различни позиции в още няколко туристически агенции. През тези 7 години е успяла да премине през различни нива и длъжности в туризма, което допълнително обогатява познанията й в спецификата на организацията на различните видове пътувания, екскурзии, почивки и всички съпътстващи услуги. В момента завършва магистърската си степен в специалност Културен туризъм и културно проектирне в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски". Самата тя обожава пътешествията и използва всяка свободна минута, за да открива нови места.

Вечери за наивници ще се състои на 28-ми октомври / петък / от 19:00 до 21:30 часа в Арт Клуб Библиотеката.

Вечери за наивници събра близо 200 младежи, които изслушаха историите на "наивниците" в клуб Библиотеката. Снимки и видео от нея можете да видите ТУК.

За автора

Вашият коментар