Сградите в Капана оживяват в дефиле днес, покриват ги с 2000 метра плат

Необикновена инсталация-ревю ще претвори за събитието над 2000 метра плат с необичайни модели

Ревю-спектакъл „Моден капан“ за млади дизайнери ще се проведе днес, 28ми май в Пловдив Събитието ще провокира младите хора в Пловдив, а и не само, да мечтаят и да се развиват в България, а не в чужбина, като им даде шанс да покажат своите възможности.

„В страната ни живеят много талантливи младежи. Всеки от тях мечтае…Мечтае да получи възможност да покаже своя талант.Нека им покажем ,че не е нужно да емигрират в Милано или Ню Йорк ,за да бъдат част от модния бизнес. Един млад дизайнер се нуждае от поле за изява , за да твори тук, а не извън страната ни“, подканват организаторите.

Ревю-спектакълът „Моден капан“ ще се състои в Капана – творческият квартал на Пловдив. Там ще бъде изграден подиум съпътстван от атрактивно осветление и озвучаване, който ще бъде разположен по продължението на ул. Христо Дюкмекджиев.ю

Конкурсът се проведе в три етапа и не е обвързан с такса за участие. Първият етап бе до 20 април 2016, в който участниците трябваше да изпратят свои скици, а на вторият етап организаторите избраха най-добрите от тях за подготовка за ревюто „Моден капан”. До финалния трети достигнаха 30 таланта, които ще имат възможността да презентират своята първа колекция на грандиозен ревю-спектакъл днес.

В модния дух на цялото събитие ще  бъде завладян горната част на Капана. Сградите ще „дефилират“ с модерните идеи на Алениа. Необикновена инсталация-ревю ще претвори за събитието над 2000 метра плат с необичайни модели.

За Капана фест, който стартира на 1-ви юни вижте повече ТУК

Музикалните събития под тепетата може да видите в PlovdivCLUBS.com

Вашият коментар