Стани част от българските млaдежки делегати в ООН

Програма Младежки делегати на България към ООН, част от Дружество за ООН в България ви приканва да се присъедините към тях.  Осмелете се да станете част от екипа на младежките делегати с мандат 2014-2015 година. Единственото, което трябва да направите е да изпратите CV и мотивационно писмо на адрес apply@bgyouthdelegate.org.

С програмата „Български младежки делегати в ООН“, България се нарежда сред страните лидери в световен и европейски план, които признават младежта като равностоен партньор в процеси на вземане на решения на национално и международно равнище.

България вече се цитира от програмата на ООН за младежта, Световната федерация на Дружествата за ООН и други за водеща световна практика в топ 5% процента от 193-те страни членки на ООН. Мисията на Програмата е да служи като мост на ефективна комуникация и взаимодействие между младите хора в България, младите хора по света и управляващите.

Програмата популяризира успешни международни политики за младежта и тяхното прилагане в България. Кампанията за български младежки делегати насърчава младежите в страната да вземат по-активна гражданска позиция и спомага техният глас да бъде чут. Потенциал на младите хора не трябва да бъде изолиран,а оценен и развиван, защото ние сме бъдещето на България.

Повече информация моете да намерите ТУК.

За автора

Вашият коментар