Търговската изпрати випуск 2018 с безценни спомени и емоции (СНИМКИ)

Випуск 2018, които доживяха построяването на мола и създадоха спомени и приятели за цял живот в червената сграда на бул. Руски 50

Една от най-старите елитни пловдивски гимназии – Националната търговска гимназия – изпрати своите абитуриенти днес на официална церемония. Училището със 108-годишна история продължава да е най-голямото средище на кадри в икономическите сфери на дейност. На входа на гимназията от няколко години стои надпис, подобен на този от Котленското училище от епохата на Възраждането и гласи “Помогни ми да те возвися”.

Преди да преброят до заветните 12, абитуриентите на Националната търговска гимназия се разчувстваха взаимно като представител от всеки клас припомни на всички паметни мигове от пет-годишния взаимен живот на класа. Зрелостниците се надсмяха заедно над грешките си, отсяха добрите от лошите моменти и благодариха на преподавателите си за познанието, уважението и примера, давани им през цялото това време.

Учителите от своя страна също не скриха емоциите си от поредния випуск, с който трябва да се разделят и на който са предали част от себе си.

Момчетата и момичетата впечатлиха с изискан и официален външен вид, без да демонстрират кич и лош вкус, а един от класовете бяха заложили на нестандартното и се появиха с индивидуални тениски с надпис “випуск 2018”.

За автора

Вашият коментар