Предприемачи с лекция за финансова грамотност и кариерно развитие в ПУ „Паисий Хилендарски“

Петата публична лекция от третия сезон на Start-up Academy ще се състои утре, 16 януари 2024 г., в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Събитието е с начален час 16:30 ч. в зала „Компас“ на висшето училище, съобщиха от там.

Лектори ще бъдат Костадин Анастасов – регионален мениджър, и Ясен Йорданов – районен директор и ръководител на екип от над 500 души. Костадин Анастасов ще сподели ключови стратегии за управление на личните финанси и как да станем финансово грамотни, а Ясен Йорданов ще представи възможности за развитие в бизнеса и ключови аспекти за успешното предприемачество.

На публичната лекция ще бъдат разгледани темите: управление на личните финанси, финансова грамотност, възможности за развитие в бизнеса и присъединяване към екип от професионалисти. Предвидените лекции и дискусии ще предоставят уникална възможност за обогатяване на знанията в областта на финансите и предприемачеството.

Третото издание на Start-up Academy отново дава възможност на преподаватели, студенти и докторанти от Университета да представят своите иновативни идеи и да разработят стартъп-проект, с който да получат признание и да спечелят от своите разработки. Съорганизатори на Офиса за технологичен трансфер са Студентският съвет на ПУ и Клубът на мениджъра към висшето училище.

Планираните събития ще продължат до ноември 2024 г. Конкурсът се провежда под патронажа на ректора на ПУ „Паисий Хилендарски“ – проф. д-р Румен Младенов. Повече информация за форума можете да намерите на следния линк: https://startup.uni-plovdiv.bg/

За автора

Вашият коментар