Филип Станев: Татяна Дончева е прасенцето касичка на българската корупционна схема

Депутатът от „Има такъв народ“ Филип Станев коментира пред Нова телевизия скандала, който се разрази между формацията на Слави Трифонов и Татяна Дончева след разкритията на Радостин Василев за опити на Дончева да лобира за депутати на ИТН, които да разцепят парламентарната група при взимането на решения в Народното събрание.

„Госпожа Дончева, с игрите които играе през годините, се превърна в еманация на това, което се нарича политическо дилърство, търговия с влияние и желание за разцепване на групи.

Тя самата много обича да се скрива зад маската на епитети, които слага на хората. Ще бъда искрен. Когато си затворя очите и мисля за Татяна Дончева, си представям прасенцето касичка на българската корупционна схема в политиката.“

За автора

Коментари (1)

  1. Татяна Дончева е типичен маниполатор и огледало на политиците ,чието време отдавна е изтекло.Пиги касичка на миналото.Г жа Дончева ,морал,чест и достойнство с пари не могат да се купят.Това не са вашите софийски,столични дипломи тях сигорна съм сте си откупили,защото само човек ,който е копувал може да се опита да копува др хора.Гжо Дончева вие показахте на народа само че сте човек без морал,без достойнство и без чест.ИТН ги притежава тези качества и никога няма. Да продадат себе си за пари като вас.

    Отговор

Вашият коментар