9 пловдивски атлети от Move team на финалите на Varna Throwdown

Най мащабното кросфит състезание на територията на страната – Varna Throwdown приема 170 атлети от 17 държави

Този уикенд във Варна ще се проведат финалите на кросфит състезанието Varna Throwdown. Цели 2 дни 170 атлети в различни дивизии  ще мерят сили в морската градина за да докажат кой е най-комплексно развитият атлет. Сред тях се наредиха и 9 от най-подготвените атлети на MoVe Team. 

"За нас е огромен успех, имайки предвид, че миналата година успяхме да класираме само 2 атлети при мъжете. Тази година имаме 3 жени в дивизията за любители, 5 мъже също в дивизията за любители и един мъж при професионалните атлети",

сподели един от главните треньори Виктор Колев. 

"Минала година бяхме двама, тази девeт атлети", коментира пък треньoрът Момчил Лупов.

"Този факт ни прави изключително щастливи, защото доказва че работим в правилната посока и се развиваме заедно, като един сплотен отбор"

"Надяваме се да продължим в същата посока и да положим добри основи за развитието на този спорт в града ни", сподели още Момчил. 

Пловдивското издание на Throwdown пък ще има своето второ издание на 22-ри и 23-ти септември. То ще се състои на лекоателтическя терен до стадион "Пловдив".

Повече за зрелищното състезание в СНИМКИ и ВИДЕО, което се проведе през октомври 2017 на Гребната база в Пловдив, може да видите ТУК

Вашият коментар