Благотворителен крос на Гребната

Спортен полуден под мотото „Моето сърце е съпричастно” ще се проведе на 11-ти май от 10:00 на Гребната база в град Пловдив. Програмата ще включи благотворителен крос, салса, зумба, изненади на малките участници. Събитието е част от интернационална инициатива, стартирала през 2011г. в гр. Кьолн, Германия, и обиколила няколко държави.

Програмата за деня:
10:00 -10:30 – загрявка – зумба с Диана Моландър
10:30 – 11:00 – бягане за най – малките
11:00 – 12:30 – бягане – една обиколка на Гребната база (5km)
11:00 -12:30 – забавления за малките (детска дискотека и игри)
12:30 – 13:00 – финал – зубма с Диана Моландър 

Мероприятието се провежда под формата на благотворително бягане за ентусиастите, обичащи активния начин на живот, и едновременно с  това в гр. Пловдив придобива характер на забавление за цялото семейство със специално подготвените награди и изненади и за най-малките участници.

Организатори в Пловдив са Асоциацията на студентите по медицина в партньорство с JCI Пловдив. Спонсори на събитието са Дентален център „Изи Дент“, гр. Пловдив, „Дека Трейд“ ООД, гр. Пловдив, минерална вода „Михалково“, Зумба с Диана Моландър и Национална медиа за външна реклама „Кривицки и Сие“.

Набраните средства ще бъдат дарени на онкохематологичното детско отделение към ВМИ Пловдив, за да бъдат ремонтирани санитарните помещения.

Повече информация вижте ТУК.

За автора

Вашият коментар