Броени дни до Благотворителен TRACE в Пловдив

Броени дни остават до третото издание на TRACE-The Treasure Race Adventure в Пловдив. Посветени на благотворителна кауза, активни граждани ще се включат в първия по рода си „Лов на съкровища и легенди“ на открито. Приключенските групи се впускат в разгадаване на пътя към скрито съкровище, водени от своите отборни умения, ловкост и бързина. На 10-ти септември се проведе първият игрови ден на TRACE в Морската градина във Варна. Благодарение на екипния си дух, отбор „Кобра“ успя да премине трасето в рамките на 4 часа и да намери заровеното съкровище.

В надпреварата с останалите приключенски групи „Кобра“ се отличи със завидна пъргавина, силна мотивация и работа в екип. Отборът очаква с нетърпение големия финал, където ще се изправи пред класиралите се ентусиасти от Пловдив и София. Състезателният ден в Пловдив предстои да се проведе на 17-ти септември (неделя) от 14:00 часа. Редица активни и социално ангажирани граждани ще допринесат за осъществяването на тазгодишната инициатива на TRACE. С част от набраните средства ще бъдат закупени различни спортни артикули и игри за развитие на логическото мислене в подкрепа на деца, лишени от родителски грижи.

 На 11-ти септември финалистите на TRACE Варна заедно с организаторите посетиха Център за младежи и деца, лишени от родителски грижи, във Варна – „Изгрев“, където подариха на всички деца необходими играчки, с които да се забавляват и разнообразяват. В рамките на няколко часа победителите във Варна отдадоха вниманието си на децата, предавайки им положителната енергия от изминалия приключенски поход в Морската градина.

Бъдещите победители в TRACE Пловдив също ще вземат участие в даряването на подаръци в Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания „Олга Скобелева“, Пловдив. Отборите в TRACE 2017 имат шанса да се съревновават за титлата Трети национален победител на TRACE, ваучер за безплатно участие в Escape room, нощувка за двама в спа хотел и други награди. Екипът на състезанието подготвя редица изненади за всички ентусиасти, които ще изберат Благотворителен TRACE 2017 г. 

Вашият коментар