България атакува Eurofan 2014 за нови златни медали (ВИДЕО)

Сборният отбор на България ще атакуват Европейското за фенове за нови златни медали. След като миналата година ги спечели безапелационно, без да допусне нито една загуба, тази година отборът ни е амбциран да защити титлата си от 2013-та година.

Турнирът ще се проведе за 8-ма поредна година в Лвов, Украйна между 5-ти и 8-ми юни. В него ще вземат участие 23 отбора от 17 страни разделени в 6 групи. Всички отбори пристигат на 5-ти юни, а на 6-ти започва и същинската битка за най-добрия фенски отбор на Стария континент. Тегленето на жребия за определянето на групите е утре, сряда (28.05). 

Националният ни отбор, в който рамо до рамо застават привърженици на 5 отбора, в това число -пловдивските Ботев и Локомотив, Берое, ЦСКА и Миньор, ще се изправят срещу представителите на:

Хееренвеен (Холандия), Копенхаген (Дания), Ньоркопинг (Швеция), Динамо Минск (Беларус), Динамо Тбилиси (Грузия ), Динамо Букурещ (Румъния ), Spartak Myjava (Словакия), Словачко (Чехия), Карпати (Украйна) и националните отбори на следните страни: Хърватия, Република Ирландия, Швеция, Словения, Финландия, Северна Ирландия, Словакия, Беларус, Грузия, Естония, Молдова, Полша и Украйна.

Домакините са организирали всичко необходимо за посрещането на гостите си, като още през първата вечер стартират с голям купон.  

ВИДЕО от победите на България на EUROFAN 2013 може да видите в официалния трейлър:

През 2013-та година националите на България завършиха наравно – 1:1 в редовното време с отбора на феновете на Динамо Букурещ. При дузпите победихме с 7:6 и по този начин записаха 6 пълни победи и заслужено станаха първи сред 28 отбора. Това ни донесе престижната титла Шампиони на Европа за 2013-та година още във второто ни участие в Европа. Първото бе през 2011-та година, когато рпедставителен отбор на Ботев Пловдив стигна до 1/4 финалната фаза на турнира. 

Вашият коментар