Дриймтиймът на Барселона от 1992-а се изправя срещу отбора на Христо Стоичков

На 20 септември в Стара Загора ще гостува дриймтиймът на Барселона от 1992-а година, който ще изиграе футболна среща с отбора на Христо Стоичков. Мачът е от 20,00 часа на стадион Берое. Допълнително организаторите на събитието ще обявят цената и продажбата на билетите.

„Аз не забравям откъде съм тръгнал в големия футбол – навремето служих тук, в Стара Загора, в поделение 26110, а през последните 5-6 години двамата с Вас държим добра връзка, макар и отдалеч. В Стара Загора ще дойдат истински футболни звезди. Поемаме една голяма отговорност двамата с Вас и през оставащите дотогава 3 месеца нека да направим така, че и малките деца да се почувстват победители в този ден“ – каза Стоичков пред десетките камери и микрофони, по време на пресконференция в Стара загора.

Модерният ляв е поканил Хосе-Мари Бакеро – капитан на отбора и треньор, Андони Гойкоечеа, Феликс Мингета, Людовик Жули, Ерик Абидал, Родригес, Хулио Салинас и други. От треньорите, с които е работил, той спомена, че ще покани екнаставника на „Барса“ Чарли Решак, Тони Бруинс и кондиционния треньор Анхел Вилда.

Стоичков обяви, че в неговия отбор ще бъдат поканени само български футболисти, с които е играл по време кариерата си.

Билети за звездния футболен мач вече се разпространяват в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион „Берое“. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.

СНИМКИ от звездната майска вечер на "Васил Левски" може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар