Две тренировки свободни раздвижват плoвдивчани по време на фестивала Shake that Хълм

Активни детски игри и анимации ще забавляват най-малките спортисти

Първият клуб за функционални тернировки в Пловдив – WOW GYM, ще раздвижи гостите на фестивалът Shake that Хълм, който ще се проведе в началото на септември. Екипът на Коцето ни е подготвил две различни тренировки, които ще ви предизвикат и изпитат вашия дух. Типично в WOW стил ще бъде потно, забавно и много функционално. 

Графикът на откритите тренировки, част от Фестивала е: 

02 септември, 10:30 – Тест тренировка за коодинация, мобилност и силова издържливост. Тренировката е подходяща за начинаещи и вече трениращи. Продължителност 90 минути. Инструктор Костадин Михайлов.

03 септември, 10:00 – Тренировка TapOut. Високо интензивна интервална тренировка, която е комбинация от различни стилове трениране. Съчетава кардио и силови елементи и много ритници и удари. Продължителност 60 минути. Инструктор Мая Личева.

03 септември, 10:00 Активни детски игри и анимации. Игрите са за деца от 3 до 12 годишна възраст. Провокират и развиват основни двигателни умения в децата като ходене, тичане, смяна на посоките, хващане, хвърляне. Част от игрите ще имат щафетен характер и ще провокират екипни умения. Родителите съмо могат да се включат в част от активностите и да се движат и забавляват заедно с децата си. Продължителност 180 минути. Аниматори Ирма Енфиеджиян и Кристина Милева.

През 2016 откритата  тренировка на клуба събра доста активна за всички ентусиасти, които са избрали да я изкарат активно на поляната под Младежкия хълм. Клубът, който разтоварва пловдивчани почти на всички празници и прави почивките им по-ползотворни и изпълнени със смисъл, отново бе заел "бойна позиция" на обичайното си място.

Тогава близо 40 пловдивчани се включиха във физическите натоварвания на WOW GYM водени от Костадин Михайлов, Ласка Ненова и Мая Личева. След час и половина сериозно натоварване част от хората успяха да усетят и емоцията от "летящата йога" на Августина Паскалева – Ави, както и да дърпат огромно въже по отбори. 

Много СНИМКИ от  миналогодишната тренировкана WOW GYM, по време на фестивала можете да намерите тук

Няколко добри съвета за активен начин на живот може да видите ТУК

Повече за програмата на фестивала и забавленията му вижте ТУК

 

 

 

Вашият коментар