Фенове на Левски катастрофираха след помена в село Катуница

Фенове на Левски са катастрофирали на магистрала "Тракия" преди София на връщане от помена в село Катуница днес. Председателят на фен-клуба  на сините Владимир Владимиров-Гугутката се е отървал с леки травми. В мерцедеса е пътувала още председателката на "Сдружението на футболните привърженици" Елена Ваташка, която е с по тежки наранявания и счеупена ръка. Жената в момента получава медицинска помощ. Има и смъртен случай.
В 12:30 часа днес около 10-ма привърженици на Левски София пристигнаха в село Катуница за панахидата на убитите преди година Ангел и Павел. Заедно с тях пристигнаха и фенове на ЦСКА водени от Димитър Ангелов – Дучето. Да поднесат цветя бяха дошли още около 20 фена на черно-белите от Локомотив, фенове на Ботев Пловдив и старозагорския Берое. Всички заедно поднесоха венци и издигнаха черни знамена в знак на траур, не липсваха и трибагрениците.
katunica_pomen_fenove
За съжаление нито един политик не почете годишнината в този тежък за страната ни ден и останаха безучастни.
В 18:00 часа бе организирано мирно шествие на хора от Катуница и Пловдив пред мемориалната плоча, където бяха убити двете млади момчета от циганския мафиот Кирил Рашков, който бе осъден за само 3 години и 6 месеца.
Предишната вечер на стадиона в селото имаше концерт,който за съжаление бе посетен от повече полицаи отколкото хора от селото. Повечето признаха, че в такъв момент не им е до музика и песни, когато сърцата им изгарят в болка за техните приятели!
 
СНИМКИ от шестивието може да видите тук!
katunica_pomen_fenove_beroe
 
katunica_pomen_fenove_bulgaria

За автора

Вашият коментар