Хелоуинско надбягване по Гребната днес

Ще изтървете ли купона? Сигурни ли сте, че сте готови за това, което ви очаква днес? Решихте ли вече какво ще правите? Като какво ще се маскирате? Къде ще ходите? Време да се замислите, защото не остана много време.

Предлагаме ви един различен Halloween от този в някой бар или заведението. Run and Roll Ви предизвиква с едно нетрадиционно събитие – Halloween Edition. Чудите се какво ще е това?  Това ще бъде една забавна надпревара с Хелоуин костюми. Миналогодишното издание събра няколко баби Яги, 2 Супермена, един Батман, клоуни, както и различни други познати герои днес се състезаваха с ролери и бягайки по централния градски булевард "Гладстон".

Тази година костюмираното надбягване ще се проведе на Гребна база, а с него Run'n'Roll ще закрият сезон 2015.

Имаме две изненади – заради Деня на Вси Светии, който се празнува на запад, ще опитаме да пренесем карнавала тук, затова донесете костюм или маска и ще отличим най-добрите. Втората е, че Doppelherz са подготвили предметни награди за томболата, в която ще участват всички стратирали номера! Не се изисква предварителна регистрация, просто донесете маратонките или ролерите и най-широката си усмивка“, приканват организаторите.

Хелоуинското надбягване ще се състои днес. Стартът ще бъде даден в 15,00 часа от Трибуните.

За най-бързите и най-атрактивно облечените участници ще има награди, а организаторите са предвидили и томбола с много изненади. И помнете: Важно е участието, а не класирането!

Изберете своя любим страшен образ. Превърнете се в дяволче, красива вещица, принцеса-фея или в каквото си поискате! 

СНИМКИ от бягането с костюми в Пловдив вижте ТУК.

ВИЖТЕ къде са партито за Хелуин днес ТУК.

Вашият коментар