Лалова открива новия летен сезон

Ивет Лалова е една от най-известните български спортистки, с чиито постижения се гордее всеки един българин. Зад успехите на Ивет се крият хиляди часове усилени тренировки, много физическо натоварване, съчетано с хъс, амбиция, желание за победа на всяка цена.

Лалова ще открие новия летен сезон със състезание на рождения ѝ ден – 18 май. Надпреварата е в италианския град Гавардо. В турнирите влизат два от най-престижната верига от лекоатлетически надпревари – Диамантената лига. Като за начало на летния период Ивет ще стартира на турнирите Голдън Гала в Рим и Бислет Геймс в Осло.

Състезанията са съответно на 5 и 11 юни. Извън Диамантената лига Ивет има планирани още няколко старта, като тя отново ще участва и на състезания за турския си клуб "Енка". Надпреварите са съответно на 24-25 май (Европейска купа) и на 31 май и 1 юни. Между двата диамантени турнира в Рим и Осло Лалова има заявка и за участие на турнир в Хенгело, който е на 8 юни

Със своя чар и вдъхновяващи постижения най-бързата бяла жена е спечелила обичтана милиони. Световната ни финалистка и европейска шампионка по лека атлетика навършва днес 30 години. Желаем й успехи!
 

За автора

Вашият коментар