Най-забавните футболни реклами

Поредното световно първенство по футбол е само след два дни. Футболът освен много емоции – радост, тъга, срещи с приятели, купон по баровете, е забавен на телевизора и когато няма футбол, а сме в почивката. В България рядко ставаме свидетели на готини реклами, но по света са се погрижили да ни усмихнат с много такива, които все пак достигат до нашия екран.

Ето някои от най-забавните:

Икер Касияс е вероятно най-добрият вратар и безспорно най-титулованият в момента в света, спечелил всичко в кариерата си. Андрес Иниеста може да се похвали с горе-долу същите успехи – и Световна титла, и Европейска, както и абсолютно всичко на клубно ниво – като освен това вкара и победния гол на финала на последното световно. В следващото клипче обаче двамата обръщат реалността с главата надолу, и срещат напълно случайни хора из Мадрид, от които искат автографи и прегръдки. Просто гледайте лицата на минувачите…:

Днес май сме забравили – а и няма кой да помни, какво е да риташ на пръстта зад блока до тъмно, или докато майка ти не те извика да вечеряш. Това обаче беше най-тъжния момент в дните ни, когато трябваше да спрем да си играем. За Хосе обаче е малко по-трудно:

Италианците са суетни, бразилците супер техничари, а в Катар играят само за пари. Вижте и визията на друга рекламна агенция за футбола по света:

Американците може да са толкова зле, че все още да не знаят името на играта, но някой е направил доста емоционална реклама. Е, не е забавна, но да ви разнообразим малко само:

Кантона е много голям. А тази реклама е толкова известна, че няма нужда от представяне:

Имало едно време истински футболисти като Роберто Карлуш, Тиери Анри, Руи Коща и истинския Роналдо. Имало едно време и такива реклами:

Как си пращат съобщения футболистите на Барселона и Реал Мадрид:

Яка музика и бразилци си цъкат на летището финтчета. Какво повече ти трябва:

За автора

Вашият коментар