Пожарникарите в Пловдив канят на футболен турнир в подкрепа на свой колега

Тодор Топлев е пожарникар повече от 24 години, а случаите, в които е помагал на непознати са стотици. Сега е време тази подкрепа да му се върне!  

Колегите му от Регионалната дирекция в Пловдив се обръщат с апел към всеки, който иска и може да ги подкрепи в кампанията им по набиране на средства. ПБЗН Пловдив и Градска футболна лига приканват да бъдем заедно в името на една хубава кауза за един добър човек,който със своята работа е спасил много човешки животи,а сега търси помощ за своя.

Огнеборецът Тодор Топлев се бори с ужасната диагноза (рак на кръвта) левкимия ,а ние организираме благотворителен футболен турнир за да помогнем за събирането на непосилната за човек сума от 190 000 евро за костно-мозъчна трансплантация в чужбина.

Турнирът ще се състои на 20.02.2016г (събота) на Спортен център Арена. Записването за турнира ще става на следните номера : 0899401748 и 0896706384. Крайният срок за записването е 17.02.2016. Всеки, който иска да помогне на инициативата, може да го направи, като се включи в турнира или помогне с финанси, които ще са в помощ на Тодор. 

Повече за историята на Тодор, както и банковите сметки, може да видите ТУК

Вашият коментар