Рецепти за успех от Цвети Пиронкова (СНИМКИ и ВИДЕО)

"Пожелавам ви да продължавате в същия дух и да вдъхновявате младите хора! Аз ще ви помагам, с каквото мога", написа Цвети в книгата за рецепти на "Тук-там"

Специален гост на първия в Пловдив безплатен семинар-дискусия от поредицата „Рецепти за успех“ бе не кой да е звездата в родния тенис Цветана Пиронкова. Срещата се проведе на 21-ви ноември, събота от 19:00 часа в Дома на културата „Борис Христов“. 

На събитието присъстваха близо 100 човека, сред които и малки деца, дошли с желанието да се запознаят една от най-успешните български тенисистки на 21-ви век. Всички те задаваха близо час въпроси относно силата на нейния дух, начина и на подготовка преди голям мач срещу звездите Уилямс и значението на думата успех за самата нея. 

Интересен факт, който тя сподели по време на разговора бе, че заедно със семейството си работят върху създаването на чисто нова тенис академия в Пловдив с 9 корта и 3 различни настилки. Академията се очаква да отвори врати следващата година.

В края на дискусията фенове на Локомотив Пловдив от организация "Трибуна Спортклуб" връчи на Цвети Пиронкова наградата "Бесо", подарявана на спортисти, допринесли с делата си за успехите и прославянето на черно-белия клуб в България и по света. 

По традиция Цвети трябваше да остави своята „Рецепта за успех“ и в книгата на сдружението на младите българи с опит в чужбина „Тук-Там“, където тя написа: 

„Благодаря за поканата на това интересно събитие. Пожелавам ви да продължавате в същия дух и да вдъхновявате младите хора! Аз ще ви помагам, с каквото мога“.

Още срещи с именити състезателки с ученици в Пловдив може да видите ТУК.

Вашият коментар