Шампионската лига на Пловдив с решаващи мачове в груповата фаза

Шампионската лига на Пловдив върви към изясняване на фаворите от груповата фаза, Най-добрите 12 отбора на Пловдив, от 4-те лиги, спорят за престижния градски трофей за първи път тази пролет. Тази седмица предстои да се изиграят последните мачове от груповата фаза на Шампионска Лига Пловдив.
В повечето групи не е ясно кои отбори ще се класират на първите две места, което ще им даде право да играят във фазата на директна елиминация.
В група "А" Южен Полъх и на теория е първи и ще играе в мач без значение срещу Stream Team, които от своя страна са на последно място и нямат шансове за второто място. В пряка битка за скъпоценното второ място Младежка-1 приема Fighters.
В група "В" временният лидер Сънрайс приема Викинг, а Канари-Мараша гостуват на отпадналия Energie. В класирането Сънрайс имат 10т., като толкова имат и Канари-Мараша, а на трето място са Викинг с 9т.
В група "С" Клокотница ще е победител, дори и да загуби в последния си двубой, който е срещу Бунта Север. В другата среща от групата Ботев (Брестник) приема Карамба, като гостите вече отпаднаха от турнира. Интересното е, че Ботев и Бунта Север са с еднакви точки – по 7.
В група "D" Бет365 има 13т. и е недостижим на върха, като в последната си среща момчетата от първенството "Булспорт365" приемат Даяна, които са втори. В другия мач от групата Лудата Банда приема ОЦП. В класирането Даяна има 9т., докато ОЦП има 7т.
Цялата програма от лигата може да видите тук!

За автора

Вашият коментар