Стълба изведе Ботев, чакат и Видолов

Един от златните и обичани кавалери на жълто-черния клуб Ботев Пловдив е на път да се завърне в дома си. Костадин Видолов обмисля поканата от Марин Бакалов и чака разговор с Илиан Илиев тази седмица, който от днес вече не е начело на Берое. Видолов бе треньор на дубала на зелените, а само преди месец взе и купата на България . Така, че много е вероятно до края на седмицата Магьосника да облече отново любимия си жъл екип.

Подготовка с Ботев започна и Васко Василев – капитан на Ботев от миналия сезон. Васко беше сигурния в Ботев и с нетърпение чакаше да се събере отбора, за да го поведе в първата среща без Димитър Христолов.  Днес 7 футболиста от представителния отбор на ФК "Ботев" Пловдив тренираха под ръководството на спортно-техническия директор Марин Бакалов. Между тях е и крилото Красимир Кръстев.

Управата на „жълто черните” иска да изгради отбор от пловдивски футболисти. Покани да играят в отбора с получили Иван Караманов, братята Владимир и Димитър Байреви, Иван Площаков и Борислав Караматев.

 

Вашият коментар