Цвети Пиронкова разказва за успехите си на среща под тепетата

Семинарът „Рецепти за успех“ се пренася и в Пловдив в средата на месеца

На 21-ви ноември от 19:00 часа в Дома на културата „Борис Христов“ сдружение „Тук-Там“ Пловдив и фондация „Заедно в час“  ще представят една съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи български личности, които споделят своите „Рецепти за Успех“.

Гост-лектор на първото пловдивско издание ще бъде не просто успешна личност, а една от иконите на българския спорт – Цветана Пиронкова, която ще се срещне със спортисти, ученици и студенти от родния си град,

Цветана Кирилова Пиронкова е българска тенисистка родена на 13 септември 1987 г. в Пловдив.

– През 2002 г. дебютира в турнирите на ITF за жени, като стига финал в Букурещ и печели турнира във Волос.
– През 2003 г. печели три титли – от Орестиада и от два от турнирите в Истанбул.
– През 2005 г. идва големият пробив за Пиронкова – освен една титла в Рим, тя играе и полуфинали на турнири от женската тенис асоциация, както и финали на турнири от най-висока категория на международната федерация. Влиза в топ 100 на света.
– През 2006 г. Цветана Пиронкова побеждава Винъс Уилямс още в първия кръг на Откритото първенство по тенис на Австралия (Australian Open ). 
– Нашата тенисистка постига най-големия успех в кариерата си, достигайки полуфинал на Уимбълдън. Този успех я извежда до рекордното за нея място в топ 35 на света. 

Това са фактите, но каква е истинската „Рецепта за успех“ на Цвети Пиронкова? Какви трудности е срещнала по пътя си нагоре и как ги е преборила? За какво мечтае тенесистка номер 1 на България? 

Отговорите на всички тези въпроси и много други ще чуете на 21.11 от 19:00 ч. в Дома на културата „Борис Христов“ гр. Пловдив!

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация ТУК

Вашият коментар