Велошествие с ретро велосипеди на 19-ти април

Шествие на ретро велосипеди Elegant Ride Style ще се състои на 19-ти април в 13 часа, в София. Начална точка на вело-маратона е ул."Ген.Й.В Гурко" № 4 (Телефонната палата).

Идеята на организаторите е да популяризира и насърчи използването на велосипед в София, чрез  плавно каране,  стилно облекло от  елегантни винтидж дрехи и вдъхновение от началото на 20 век.

Целта на Elegant Ride Style  е са заяви класа и стил чрез елегантно и спокойно каране на колело в центъра на София, облечени в ретро облекло, с цел подобряване отношението към велосипедистите на София и насърчаване повече хора да използват велосипед в града. Това предлага забавен и красив начин да поканим хората да използват велосипеди в градовете, като друг начин за транспорт, както и предлага идеална рамка, в която може да се комбинира мода и фотография, да се отбележи нашият уникален град София с неговото усмихнато население, с творчество и стил.

Събитието е насочено към всички любители на велосипедите; както възрастните колездачи и любители, така дори семейства с деца и всички останали помежду тях, без значение на пол, възраст или положение. Дори да нямате велосипед, се чувствайте поканени да прекарете чудесно неделния следобед с ваши познати или приятели велосипедисти.

Изисквания на организаторите са за ретро облекло: спретнати господа и елегантни дами, почистени возила и много позитивно настроение, артистичен замах и безброй жизнерадостни усмивки. Задължителна заявка за участие в свободен текст на велосипедист (две имена) и колело на e-mail: elegantridestyle@gmail.com

Разбира се, ще има има и много за участниците:

•Най-добра дамска комбинация на костюм с персонален велосипед.
•Най-добра мъжка комбинация на костюм с персонален велосипед.
•Най-елегантно и стилно колело

 

За автора

Вашият коментар