Вратарят на Ботев Пловдив – Лилчо Арсов зчисти името си

Треньорът на вратарите в ДЮШ на Ботев Пловдив изчисти името си като влезе в класацията герой на деня.
 
Лилчо Арсов предотврати сигурна кражба от фенската стая на стадион "Христо Ботев". Група от малолетни привърженици на кръвния враг решили да си отмъстят за наскоро пленени знамена и нахлули в стаята, където се намират фенските артикули на жълто-черните. Наблизо обаче бил 100 килограмовият страж, който се хвърлил да спасява положението за своя отбор.
Момчетата от Локо се измъкнали, обаче малко след това били заставени от техните тартори да върнат откраднатото, като се разбрали с ултрасите на Ботев да не се подава жалба в полицията.
 
Междувременно феновете на Ботев се похвалиха с нова медия. От вчера екипът на сайта на клуба, който от скоро се занимава с Радио "Свободен Ботев" вече има и телевизия. Вчера вечерта за първи път бе излъчено пряко коментарното студио с гости двама футболисти на Ботев – Петко Фанев и Илиан Христов пряко  От неделя феновете от всички краища на света ще могат да следят директно срещата на най-стария български отбор в интернет. Интересът за най-стария клуб, след напускането на Димитър Христолов има невероятен успех, както в България, така и извън страната.

 

Втори пред камерата на новата ТВ "Ботев Пловдив" ще застане един от най-важните хора на стадион "Христо Ботев" – финансовия директор Иван Йотков. Предаването е в култовия час 19:12 в четвъртък, каквато е и годината на създаване на клуба.
 
Ботев Пловдив заема първо място във "В" Югоизточна група и е с 8 точки пред преследвача Нефтохимик.

Вашият коментар