Феновете на Ботев луднаха по новото Колежанско пиво

По-малко от 24 часа след като от Сдружение ПФК Ботев изненадаха жълто-черните привърженици с новината за пускането на „Колежанско“ пиво, феновете буквално заляха създадения за целта сайт със заявки.

На пивоварната, ангажирана с производството на ботевистката напитка, се е наложило да работи и през нощта, за да смогне със заявките за Пловдив, София и Асеновград.

Първи на животвотворната напитка, имаща за цел да благодари на жълто-черната общност за кампаниите, които привържениците на „Ботев“ доведоха до успешен край, ще се насладят бултрасите от Асеновград, които ще ударят чаши в 12 на обяд в заведението „Арена Шипка“.

Два часа по-късно се очаква бултра питието да напълни складовете в Пловдив и София, а от Сдружението призовават феновете, закупили първите бутилки от партидата „Колежанско“, да качват в социалните мрежи снимки и клипчета как пият от правилната бира.

„Колежанско“ пиво ще се продава на цена от 2 лева, като част от приходите ще бъдат превеждани по сметката на Сдружение ПФК Ботев, което ще ги използва в подкрепа на реализирането на различни фенски инициативи.

От Сдружението припромнят на заинтересованите, че точки за получаване на бирата и места за продажба ще бъдат качвани на специално изработения сайт www.collegebeer.bg. Там ще могат да се правят и поръчки за пивото, като доставка за бизнеса ще има веднъж седмично.

Очаква се скоро да бъдат оповестени и местата за първоначалната презентация и пунктовете за продажба на бирата в Пловдив, както и в други градове в България.

За най-дейните участници в инициативата ще има и сериозни награди, подробностите за които ще бъдат обявени скоро.

Вашият коментар