Пловдив е шампион по Мини футбол! КЦМ показа трофея в Общината (СНИМКИ)

Футболния отбор на КЦМ 2000 ГРУП спечели Шампионската лига по мини футбол за 2018-та година и ще представи страната ни на международен форум в Словения през септември

Момчетата показаха Купата след разходка с открит автобус из Пловдив, като лично главния изпълнителен директор на КЦМ 2000 Груп Румен Цонев връчи купата на Георги Титюков

Шампионите пяха песни през цяллото време на пътуването си из Пловдив

Отборът на КЦМ 2000 Груп показа по колоритен начин своя нов троефей в богатата си витрина. Най-пресният шампион на България по минифутбол отпразнува отличието с разходка из Пловдив със специален открит автобус, по подобие на големите отбори от цял свят. След като тръгна от Младежкия дом на Гребната и премина през няколко големи булеварда белият автобус паркира пред Община Пловдив, където ги очакваше зам.кмета по младежки дейности и спорт Георги Титюков. Там той поздрави шампионите лично, а те от своя страна му връчиха трофея.

„За нас е огромна чест да представляваме Пловдив на истинското Аматьорско първенство на България. Това е един трофей за град Пловдив. Нашият отбор е много специален. Това са хора, които са се самоиницирали, а ние им създаваме условия, за да има добър колектив. А колективът е това, което прави отборът успешен. Тези момчетата играят за удоволствие, а за нас остава честта от това, което постигнаха“, сподели главния изпълнителен директор на КЦМ 2000 Груп Румен Цонев.

Пловдивският отбор, сред който личат имената на бившите футболистите на Ботев Георги Аврамов, Васил Гуджев и Димитър Байрев, както и това на „черно-белите“ Шаби Османов – Меси победиха със 7:3 на финала в Самоков отбора на столичния „Лев инс“.

Гoлемият приз носи на КЦМ участие на европейски форум – Шампионска лига по Мини футбол в Словения, който ще се проведе от 6-ти до 9-ти септември. Всички разноски се покриват от основния спонсор на WINBET, които наградиха днес шампионите и със специален екип за 12 играчи, който ще бъде изработен до началото на турнира, сподели Борислав Александров от Българска асоциация по минифутбол.

Титлата от Републиканското първенство е първа в клубния музей на КЦМ. През 2013 и 2014 шампион стана отборът на VipDent.

 

За автора

Вашият коментар