Отбелязваме 14 февруари с вечер, посветена на любовта и виното

14 февруари е денят на влюбените. Влюбените в живота, с половинката си и във виното. По случай двойния празник Община Пловдив, ПК Ажур-Пико и МАСКАРТ Ви канят да отпразнуваме вечерта с блясък и усмивки!

От 19:00 часа в Дом на културата „Борис Христов“ ще се състои премиерата на спектакъла „С гръб към залеза“, който разказва две различни любовни истории, през погледа на всеки един от участниците в тях. Действието ще ни срещне с четирима герои – професионален готвач със собствен ресторант и телевизионно шоу; неговата асистентка, по която той е силно увлечен; световно известен пианист; писателка, която издава книга-бестселър (описващ провалената връзка между нея и пианиста). Благодарение на новата книга, съдбите на четиримата се преплитат. Те започват да общуват и споделят всичко, което всеки един от тях смята за истина и за свои емоционални права, на които настоява и брани. Имено това ражда нелепи, неудобни, красиви и вълнуващи ситуации и мечтания. Съдбата на всеки един от героите е уникална, странна, смешна и покъртителна.

Двама мъже и две жени разговарят за любовта, за разминаванията, за разделите и за красотата. Една ужасно нежна и страшно смешна история за красивата страна на тъгата, за залезите, танцуването и готвенето като изкуство. Участват Юлиян Вергов, Александра Сърчаджиева, Ива Доро и Петър Антонов.

Текст – Яна Борисова
Режисьор – Димитър Коцев – Шошо
Музика – Милен Кукошаров
Сценография – Елис Вели
Продуцент – Арт Театър

Веднага след това, в 21:00 часа, празникът ще продължи с музикална програма с Калоян Николов, който ще изпълни
най- добрите любовните рок балади. Гостите ще се насладят на празничен коктейл, пълен с пенливо вино.

Билети на билетна каса МАСКАРТ
Телефон за резервация 0894611188

За автора

Вашият коментар