Без младежи в Младежките центрове

Младежките центрове в България няма да бъдат водени от младежи, това констатираме след като станаха ясни кои ще са представителите на 26-те МИКЦ-а в страна. Учудвате ли се? Повечето от тях са непознати фигури сред младежките организации и нямат никаква връзка с младата част от населението, като изключваме представителите на "Различният поглед" Стара Загора и НАРД – Плoвдив.  

"Казах го на церемонията по подписване на договорите, ще го кажа и тук. Искам когато отида в някой град и реша да гостувам на местния МИКЦ там да виждам активен живот. Нямам намерение да бъда като плашило и да ходя по внезапни проверки. Искам да сме партньори, да обсъждаме политики, програми и проекти заедно. Да си помагаме и заедно да решаваме десетките проблеми пред българските младежи," сподели зам.министърът по Младежта и спорта Калин Каменов в своя блог

Г-н Каменов, ще ви разочароваме напълно още преди да сте започнали да обикаляте по села и паланки. Няма как да видите младите в центровете, защото те не са между вас. Ако не ни вярвате погледнете снимката си. Тя най-точно ще ви покаже какво ви очаква!

Затова, свиквайте с ролято на плашилото… а те ще са гаргите!

Вашият коментар