Голям срам, Славчоооо, голям срам!!!

Зелен Пловдив ни информира за създала се нелепа ситуация в събота вечер в градската градина в Пловдив. Над 50 родители, предимно майки традиционно разхождали децата си, когато били накарани да напуснат "новата площадка" обновена от клуб "Сороптимист" Пловдив.

Една от майките изпратила гневно писмо до зелената организация, за да се оплаче от поредната ПР акция на нашият градоначалник, който не престава да копира действията на един друг негов колега  от високите етажи на властта.

Ето какво написа Гергана Кабаиванова, без цензуриране

"Изгониха ни към 8 часа вечерта, а площадката беше пълна с дечица и родители. Пристигна кола, паркира по средата на площадката, а от нея двама здравеняци от "Общинска полиция", въоръжени с пистолети на кръста ни накараха да напуснем детския център!!!

Причината да ни изгонят беше, че площадката не е открита още официално и кмета ги бил изпратил да ни разгонят.  Между 50 и 60 дечица с родителите им бяхме грубо изтикани извън района от двамата чичковци полицаи. Почувствах се лично засегната и обидена от отношението към мен като към долен вандал. Само за това, че кмета на Пловдив не е открил официално въпросната "нова площадка".

Голям срам, Славчоооо, голям срам!!!"

Вашият коментар