Как да не обичаш българския футбол?

7 поредни години български футболист не е ставал шампион на България по футбол, ако не броим Дяков и някоя друга резерва в състава на "Лудогорец". Две ЦСКА-та честваха 70-годишен юбилей, нито едното нямаше такъв.

Железов и Ставров спечелиха Купата на България за "Славия", Венци я вдигна по тениска с лика на Путин.

В "Левски" отново посегнаха към трофеите, устремиха се към 10-та поредна калъфка. "Локомотив" изгони легендата си Камбуров, той удари кота 200 и вкара на "Лаута".

"Ботев" обяви, че ще надгражда отбора след спечелването на Купата, Генев отиде в Израел, Косоко при Марадона, Вутов в "Левски", Меледже в "Септември" и Панов в "Лудогорец".

"Верея" тръгна към фалит и се озова в първата шестица. Всички ревнаха срещу съдиите и БФС, после пак си избраха Михайлов.

Националите ни отново ще гледат голямо първенство пред малкия екран, а медиите ни занимават къде е "трепнал" Божинов и изповядал ли се е "Джизъса". На път за "А" група е тръгнал отбор с името "Царско село", а през стадиона на "Спартак" Варна вече минава булевард. "Нефтохимик" и "Черноморец" изчезнаха от футболната карта, обявиха за продан "Лазур".

В "Дунав" си обновиха стадиона, теренът им се превърна в мочурище. В Пловдив има двуетажен стадион за 55 хиляди зрители в зона за спорт, умуват къде в София да строят нов, че "Васил Левски" бил малък и на неподходящо място. 

Как после да не го обичаш българския футбол?

Още за българския футбол от Стефан Попов може да прочете ТУК

Вашият коментар