Куп музиканти и национали откриха новата спортна зала в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО)

Куп известни имена, главно от музикалните среди откриха една от най-дълго чаканите зали в града под тепетата. Група P.I.F., Deep Zone, дует Ритон и Веси Бонева, които бяха водени от Държавната пловдивска опера. Естествено няма как да да не сте разбрали, че става дума за многофункционалната спортна зала "Колодрума", която ще се използва и за концерти. 

Освен политиците, които няма как да не се забележат на пистата, липсваха многото олимпийски шампиони на града Акцентът в откриването на залата падна на волейболните ни национали, националните състезалип по таекуон-до и естествено колоездачите, които са и основните домакини на първия закрит колодрум на Балканите.

Да, на трибуните можеше да се видят много хора от спортните среди на града под тепетата, но тяхното място е в ложите около пистата, а не високо над тях. Сред спортните фигури на България бяха Сийка Келбечева, Стоянка Груйчева, Йордан Йовчев, Николай Бухалов, Любо Ганев и Константин Папазов 

Иначе откринаето бе на едно доста добро ниво. Препълнена зала, без блъскане по входовете и с добре организирани места за всеки един пловдивчанин, който получаваше и вода на входа (или поне само на някои входове беше така). Пловдивската опера си пасна толкова добре със залата и обстановката, както и група P.I.F. с едно от най-известните им парчета "Колело", което успя да поразчупи малко въздуха от тежката програма на БНТ. 

Лентата в залата бе прерязана от министъра на младежта и спорта Красен Кралев, кмета на Пловдив Иван Тотев и Александър Гусятников, вице-президент на федерацията по колоездене на Русия. Липсваше само премиера Бойко Борисов, който по някакви обстоятелства не успя да присъства. 

Първото голямо събитие в новата зала се очертава да бъде на бившия музикант на Смоуки – Крис Норман на 19-ти октомври. Повече информация може да намерите ТУК.  

СНИМКИ: Петър Шипчанов и Ванко Стоянов

За автора

Вашият коментар