Ако кучетата бяха измислили фейсбук

Ако кучетата бяха измислили фейсбук, сигурно в момента щяха да имат група за обучение на хора. Групата се казва „Питайте мама Ари“. Артемида (Ари на галено) е кучка микс от най-различни породи на около шест години и половина. Направила е групата, защото иска да научи кучетата да общуват с хората си, защото не иска да има нещастни хора и кучета, които да се налага да изоставят хората си. Нека погледнем какво става в групата в ден, в който има няколкостотин новоприети кучета.


Пост 1: Трикси: Помощ! Човекът ми подминава храна и дори лайна по улицата, все едно не ги вижда! Дайте съвет как да го науча да се храни нормално!

Коментар от Бъгси: Казвам от лош опит – заведете го на лекар! Моят предишен човек загуби обоняние и не успяха да го спасят, сега е звездичка.

Коментар от Хера: А вкъщи храни ли се? Ако го прехранвате, може да отказва храна навън…

Коментар от Алегра (модератор): Прочетете файловете! Това е нормално поведение, просто трябва да намерите места за хранене, където има и други хора, така човекът ви ще се научи да яде и навън.


Пост 2: Хектор: Човекът ми е на 39 години и продължава да ходи до тоалетна вкъщи! Понякога разходките са по два часа и той напук стиска, докато се приберем, и пак си върши нуждите вкъщи! Съжалявам, но ако това продължава, ще трябва да се разделя с него!

Коментар от Зевс (нов член): Следя!

Коментар от Ричи (нов член): Нашият е на 42 и имаме същия проблем!

Коментар от Файър (модератор): Като те е гнус от хора, защо си взе човек? Това е човек, не е фикус! Те така правят! Прочети файловете, там пише всичко!


Пост 3: Артемида (администратор): Добре дошли на всички новобранци! Тази група не е като другите групи! Тук съвети на килограм няма да получите! За да имате перфектен човек, обучението е на стъпки! Всичко съм описала във файловете!

Коментар от Бела (нов член): Благодаря за приема! Започвам да чета и се надявам скоро да споделя напредък с моите Пешо и Анелия!

Коментар от Хера (нов член): Аз чаках два месеца да ме приемете, защото имам двама човека, които обичам безкрайно, но мъжкия проявява агресия към женската и искам да го коригирам. Но щом ми държите такъв тон, ще питам Арчи от полянката!


Пост 4: Тара: Днес вторник ли е? Защо никой не пита за за яденето на боклуци от хладилника и бръмченето с електроуреди вкъщи?

Коментар от Текила (модератор): Тара, много ти знае устата напоследък!

Коментар от Пипи (нов член): Какво е вторник?


Пост 5: Бруно (модератор): Братя, много съм доволен! Тая моята Ганка вече две години я обучавам и вече е толкова перфектна и сладка! Снощи на късната разходка абсолютно всичко ми разбра! Вярно, че бях на два кренвирша, но наистина много се разчувствах и я разцелувах на улицата!

Коментар от Алегра (модератор): Разбирам те прекрасно! Аз с моя Мишо също много работя от години и тия моменти са много ценни! Вчера успях да го накарам да лае по една жена и после ми идваше да го изям от щастие!


Пост 6: Ервин: Кучета, пак съм аз. Андрей се оказа много труден за обучение. Ето 17 видеа, да видите как в нас идват хора и той не им се радва!

Коментар от Дивака (модератор): И аз не им се радвам…


Тоя пост има идеята да е пародия, но искам да кажа и нещо сериозно. Когато ние не разбираме кучето си и това ни изнервя или напряга, значи на кучето му е още по-изнервено и напрегнато. Когато ние се зарадваме, че кучето ни е разбрало, за кучето сигурно е огромен празник. Защото ние имаме и друг живот, но кучето има само хората си. Та да се замислим за това предлагам.

Вашият коментар