„Академията на Телерик“ стартира нови безплатни обучения

„Академията на Телерик“ стартира нови безплатни семинари за софтуерни инженери. Първият ще е на тема JavaScript.next и ще се проведе утре, 28 март, от 11:00 до 15:00 ч. в учебния център на академията в ж.к. „Младост“  1А в София. След това всеки месец до края на юни ще има по едно обучение на тема „Разработка на игри“.

Безплатните семинари за повишаване на уменията са част от поредицата Telerik Academy Plus, която стартира през юни 2014 г. Целта й е да предостави възможност за допълнително обучение на разработчици с опит, които искат да придобият нови технически умения и да се запознаят с актуалните тенденции в програмирането. За разлика от материала в редовните курсове в „Академията на Телерик“, който е насочен към начинаещи програмисти, съдържанието на тези семинарите е за напреднали.

Участието е безплатно, изисква се единствено предварителна регистрация на уебсайта на инициативата. Обученията се водят от технологичните лектори в „Академията на Телерик“, записват се записват на видео и се споделят на уебсайта за свободно гледане.

В рамките на инициативата „Telerik Academy Plus“ досега бяха представени Twitter Bootstrap, програмният подход Reflection, новите версии на езика C#, средата за програмиране Visual Studio, една от най-известните библиотеки от инструменти за потребителски интерфейс (UI) и функционалности за JavaScript – Telerik Kendo UI, както и платформата за създаване на приложения ASP.NET, езикът Python и др. 

 

източник:karieri.bg

За автора

Вашият коментар