Безплатен семинар на тема: Три умения, от които всички имаме нужда, но няма да научите в университета

СофтУни организира безплатен семинар на тема „Три умения, от които всички имаме нужда, но няма да научите в университета“, който ще се проведе на 19 юни 2015 г. (петък) от 19:00 часа в зала Inspiration на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор  на събитието ще бъде Мирослав Запорожанов – предприемач и бизнес консултант.

За да присъствате на събитието е необходимо да заявите участието си от тук.

Живеем във време, в което образованието, което получаваме в университета е меко казано недостатъчно. Защо е така? Защото средата, в която живеем постоянно се променя. При това с невероятно бърз темп. Професии, които днес съществуват, ще изчезнат в близките 10-20 години, а на тяхно място ще се родят нови.

Какво може да ни даде предимство пред другите? В наши дни компаниите плащат невероятно големи пари на хората, които притежават умението „креативност“и които могат да измислят свежи, добри, работещи идеи в излишък. И ако си мислите, че креативността е дарба, ще трябва да ви изненадам, че тя се развива. Тя е начин на мислене, който се култивира с определени упражнения и действия, на които бих искал да ви науча.

Друго умение, което никъде няма да ви научат е да продавате и да влияете на другите. Третото и невероятно важно умение, което дори не се споменава, е умението да се проваляме по най-добрия възможен начин. Защо това е добро умение ли? Защото просто няма как да прогресираме, ако не се проваляме. Важно е да имаме определена умствена нагласа и модел на мислене, който ни помага да се справяме лесно с провала и да го приемаме за нещо нужно, градивно и добро.

Какво ще научите по време на семинара?

– Как да сте креативни и да станете машина за идеи?
– Как да продавате успешно и да влияте на другите?
– Как да се проваляте по най-добрия възможен начин, така че да извличате максимума от всяка ситуация?

За лектора:

Мирослав Запорожанов е бивш брокер на фондовата борса. Работил е в чужбина 3 години, консултирайки най-големите енергийни компании в Европа като OMV, Е.ОН, Shell. През годините e стартирал 3 компании. Последната – zapomedia.com консултира някои от най-големите и известни имена в България – Наталия Кобилкина, Лазар Ангелов (българина с най-много фена в социалната мрежа – над 9.4 милиона), както и онлайн предприемачи от САЩ, Канада и UK.


Спортува много – тичане (ултра маратонец), парашутист е (има близо 100 скока), плуване, кара хавайски сърф и сноуборд, пристрастен към функционалното трениране.

Вашият коментар