Eleven гостуват на Hackafe в Пловдив

Специалисти от фонда за стартиращ бизнес Eleven ще бъдат специални гости на Hackafe Пловдив тази седмица. Те ще имат възможност да разкажат пред вас за финансирането на проекти – компании, които са открили и развили своя продукт и искат да го налагат на пазара.  

Събитията в Hackafe тази седмица започват още от днес /понеделник 23.02/. Стартира втората група от курса по Front End UI, UX, а в петък /27.02/ и събота /28.02/  ще се проведат втората и третата лекция съответно от курса за група 2 и група

На 24.02 /вторник/ на гости в пространството на Hackafe ще дойдат от Eleven, които ще разкажат малко повече за своята предприемаческа платформа и ще отговорят на всички въпроси, които младите имат към тях. Събитието вижте ТУК.

В Сряда 25.02 започва курсът по Android за напреднали, който ще бъде воден от Гено и Рангел. Събитието вижте ТУК.

Четвъртък 26.02 Hackafe ви канят на отворени врати и Lightning Talks, където всеки може да сподели парче знание в 5 минути. Събитието вижте ТУК.

Eleven е фонд за рисков капитал за новосъздадените предприятия. Той осигурява предприемаческо менторство и експертиза, както и платформа /технологична подкрепа/. С 12 милиона евро от средствата, предоставени от Европейския инвестиционен фонд (ЕИФ) по програма JEREMIE, Eleven е един от най-големите ранен етап инвеститорите в ЦИЕ .
 
Eleven се стремят да изграждат общност – процъфтяваща екосистема от предприемачи, които се стремят заедно да променят света. От Eleven информират че разполагат с нас 150 ментори, които имат , глобален бизнес опит. Eleven е член на Accelerator Глобалната мрежа (GAN).

За автора

Вашият коментар